Tel 09 226 18 74 • OPEN: ma-do: 7.30-12.30 u./13.30-18.30 u., za-zo: 7.30-12.30 u.

Pers

Enkele in de pers gepubliceerde interviews, artikels, reportages over Natuurslagerij Van De Casteele:

"Beste charcutier van België"

regionale TV (AVS nieuws)
Bekijk deze video op ons YOUTUBE kanaal
Didier Van De Casteele won voor de DERDE KEER! op rij de GOUDEN POEM en is hiermee opnieuw de beste charcutier van België.
Ook won hij voor de TWEEDE KEER de GOUDEN EUROBEEF en mag in deze editie 2 jaar (2015 en 2016) de titel dragen van beste slager van EUROBEEF. Bekijk het nieuws van 1/10/2015 op de lokale TV-zender AVS.

"Didier en Vanessa Van De Casteele"

De Belgische Beenhouwerij (vaktijdschrift, 5/2011)

"Laureaten van de meesterschapswedstrijd"

De Belgische Beenhouwerij (vaktijdschrift, 6/2011)

"Binnenkijken bij Slager Didier Van De Castelee"

Food & Meat, De Slager (vaktijdschrift, 11/2009)

"De lekkerste winkels"

Hij maakt zijn charcuterie zelf en weet exact welke ingrediënten erin zitten!

Culinaire AMBIANCE (het sterrenmagazine voor de hobbykok, 7/2011)

Online

"De beste Belgische charcutier is Gentenaar"

Nieuwsblad.be (ook in de krant, 24/03/2011)
Lees meer op hun website

"Slager en charcutier Didier Van De Casteele en zijn echtgenote Vanessa de beste van België."

Agripress (Agripress.nl Benelux Agri Press, 8/04/2013)

"‘Natuurslager' van de vijfde generatie triomfeert op Meat Expo, Didier is twee keer de beste"

Nieuwsblad.be (6/04/2013)
Lees meer op hun website

"Natuurslager Van De Casteele."

Culinaire Ambiance (2013)

"Didier Van De Casteele wint zijn tweede Gouden Eurobeeftrofee én zijn derde Gouden Poem in 4 jaar tijd!."

Vakbeurs Meat Expo (27/09/2015)

"Zo maakt u uw charcuterieschotels nog mooier en populairder"

Dobbit.be (15/03/2018)
Lees meer op hun website

demo