slide 1 slide 2 slide 3 slide 4

De felbegeerde GOUDEN POEM 2015

De felbegeerde GOUDEN EUROBEEF 2015

Ambachtelijk vakmanschap

Didier en Vanessa Van De CasteeleNatuurslager Van De Casteele staat voor ambachtelijk vakmanschap. In 2013 hebben we op MEAT EXPO deelgenomen aan de officiële meesterschapswedstrijd (onder toezicht van het ministerie van Middenstand) de GOUDEN EUROBEEF gewonnen en mogen we ons de Beste Beenhouwer van België noemen. We wonnen er ook opnieuw de GOUDEN POEM en zijn hiermee de beste charcutier van 't land. Didier werd gelauwerd door minister van middenstand Laruelle en ontving tevens een trofee van de Vlaamse regering van minister-president Kris Peeters.

In 2011 wonnen we reeds met 16 etenswaren goud op de beenhouwersexpo Meat & Fresh. Didier Van De Casteele werd gekozen uit meer dan 200 deelnemers. Wij mochten ons toen 2 jaar de beste charcutier van 't land en 2 jaar tweede beste beenhouwer noemen, maar nu in 2013 zijn we de beste beenhouwer!

In een tijd dat meer dan de helft van de slagers hun charcuterie kopen bij een groothandelaar is de prijs voor beste charcutier van het land wel een hele prestatie. Dit is erg ardbeidsintensief om te maken, kost veel aan investeringen en de regelgeving op het vlak van bereiding blijft verstrengen.

Ambachtelijk vakmanschap bereik je ook door veel werk in eigen bereiding te steken. Ik kan mijn klanten garanderen dat al mijn producten vers zijn en bovendien weet ik exact welke ingrediënten erin zitten.

Gouden prijswinnaar Didier Van De Casteele op Meat Expo 2013Adres

Frans Van Ryhovelaan 226, 9000 Gent


TELEFOON

09 226 18 74

Openingsuren

ma-do:
7.30-12.30 u. en 13.30-18.30 u.

vrijdag gesloten

za: 7.30-12.30 u. NAMIDDAG GESLOTEN!

zo: 7.30-12.30 u.

Logo Bancontact

Over ons

Natuurslagerij Van De Casteele staat voor ambachtelijk vakmanschap. Vers vlees, door ons bereide gerechten en natuurlijk de in eigen huis zelfbereide charcuterie, hammen en worsten.
En als service voor de klant een assortiment brood, koffiekoeken, kazen, conserven en diepvriesproducten.